Vill du bli vår nästa medarbetare?

LD konsult & redovisning AB är en Srf auktoriserad byrå med kontor i Lysekil, som hjälper såväl nyetablerade som rutinerade företag med allt från uppstart/ombildning till färdigt bokslut, årsredovisning och deklaration.
Vi hanterar lön, såsom semester, föräldraledighet, tjänstledighet, arbetsgivarintyg, vård av barn,  statistik, pensioner och förmånsbeskattning.  Under hösten 2019 blev en av våra medarbetare "Årets Srf auktoriserade lönekonsult 2019" och vi strävar ständigt efter nya möjligheter att hjälpa våra kunder att nå sina mål. 

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team i Lysekil i rollen som ekonomiassistent. Vår arbetsplats är öppen, prestigelös och präglas av en god arbetsatmosfär.

Vem söker vi?

Är du van att arbeta i team, men också bekväm med att arbeta självständigt? Är du initiativrik, flexibel och tvekar inte när det gäller att lära dig nytt? Gillar du att planera, strukturera och är noggrann? Då är du rätt person för den här tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår:
 - Löpande bokföring
-  Momsdeklaration
 - Hantering av kund- och leverantörsreskontra
 - Avstämningar
-  Förberedande bokslutsarbete
 - Allmänna kontorsgöromål som tillhör kontorets uppgifter
 - Biträda med att ta fram underlag och rapporter efter behov

Vi söker dig som har en yrkeshögskoleexamen eller motsvarande, har goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha dokumenterad vana av liknande ekonomi- och bokföringsuppgifter och gilla att ha en roll med bredd och omväxling där du ofta har många bollar i luften.
Självklart hanterar du Officepaketet och googleverktygen utan problem, dessutom ser du det som en självklarhet att vara serviceinriktad och tillmötesgående både via telefon, digitalt och på plats till både kollegor, kontakter och kunder.

Meriterande är om du innehar kunskaper inom lönehantering, programvaran Fortnox, körkort för bil samt NE bilagan tillsammans med privatdeklarationer.

Tjänstgöringsgrad: Minst 50% eller efter överrenskommelse.
Tillträde:  20200210 eller efter överrenskommelse.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.
Lön: Månadslön, individuell lönesättning, löneanspråk anges i ansökan.

Ansökan skickas till info@ldkr.se senast 20191231, dock kan tjänsten komma att tillsättas innan utsatt datum så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.