Srf-auktoriserad-lonekonsult_enrad

rätt, säkert och digitalt

Välkommen till oss på LD Konsult & Redovisning AB!
Vi  är en Srf-auktoriserad byrå som hjälper såväl nyetablerade som rutinerade företag med allt från uppstart/ombildning, lönehantering, löpande bokföring och redovisning till färdigt bokslut, årsredovisning och deklaration.
För att nå det absolut bästa resultatet tror vi på en personlig och varaktig relation med kunden, där vi tillsammans skräddarsyr en lösning som passar just ditt företag.
Det ska vara smidigt att driva företag!

Boka ett uppstartsmöte med oss redan idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig i ditt företagande!

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder helt digitala lösningar och använder den senaste tekniken till vår fördel, vilket gör det både smidigare och mer hanterbart att arbeta med din bokföring. Allt för att du ska kunna fokusera på att utveckla det du är bäst på - ditt företag!

När du anlitar oss som Auktoriserad Lönekonsult får du en intygat kompetent löneadministratör med lång erfarenhet av lönefrågor, och en person som hanterar löneuppdrag utifrån rätt stadgar och regler.
En trygg lönehantering helt enkelt!
 

Oavsett om du är privatperson som vill lära dig mer inom ämnet ekonomi, eller företagare som vill förstå mer om din bokföring kan vi hjälpa dig.  Vi håller även kurser som vänder sig mot privatpersoner i samarbete med olika utbildninganordnare.  Håll utkik efter kurstillfällen här på hemsidan!

Som företagare har  man många funderingar kring sin verksamhet, och då är du välkommen att vända dig till oss för stöd och rådgivning. 
Kanske står du i ett vägskäl och vill utveckla ditt företag, men behöver någon som stöttar med målsättning och strategier inför detta? Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakt:
info@ldkr.se
Telefon: 073-626 19 06

Adress:
Norra Hamngatan 6
453 31 Lysekil

Öppettider:
Måndag-Torsdag     9.00-16.00
Fredag                           9.00-15.00