Utbildningar & Föreläsningar

LD Konsult & Redovisning AB är en auktoriserad byrå genom branschorganisationen SRF.

På byrån arbetar vi med att hjälpa företagare och privatpersoner att upprätta den löpande bokföringen, bokslut, löner, årsredovisningar och deklarationer samt hålla föreläsningar, kurser och föredrag inom våra ämnen på olika plattformar.

Vi försöker hela tiden sträva efter att hjälpa klienten att bli så lönsam och effektiv det går efter rådande förutsättningar.
Under många år vi undervisat i ovan berörda delar och tar exempel från verkligen som tillsammans med läroböckerna ger en god grund inom området.
Vi ser oss själva som lagspelare som vill se våra nuvarande och blivande kollegor och studenter växa genom att stötta och vara ett bollplank under utbildningen. 

Vi ser fram emot att vi ses på en kurs inom kort, varmt välkommen!

YH-utbildning och uppdragsutbildning

Under läsåret tillhandahåller vi uppdragsutbildningar mot företag och enstaka kurser som vänder sig mot privatpersoner i samarbete med olika utbildninganordnare.
Vi erbjuder även att vara kursansvariga inom YH-utbilningar för kurser som faller inom ämnena bokföring och lön, där vi har mångårig dokumenterad erfarenhet

Föreläsning

Vi kan erbjuda enstaka tillfällen eller föreläsningsserier där vi föreläser om något specifikt ämne inom bokföring eller lön på ert event, men vi vill även gärna prata om våra digitala resa på byrån och hur de flesta av kunder har anammat den digitala utvecklingen i sina verksamheter.

påplats utbildning

Om du/ ni behöver vägledning och utbildning på plats hos ert företag, erbjuder vi personlig hjälp inom löpande bokföring, lönehantering, effektivisera & digitalisera processer, bokslut, årsredovisning samt deklaration.

LD konsult & redovisning AB

info@ldkr.se
Telefon: 073-626 19 06

Postadress

Norra Hamngatan 6
453 31 Lysekil 

Bolagsinformation

Bankgiro:715-3653
Org.nr: 556946-5809
Godkänd för F-skatt

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.